Cartinorm®+D3 filmtabletta

Ára: 7079 Ft
Egységár: 118 Ft/db
Kiszerelés: 60 db
Főbb hatóanyagok: glükózamin, kondroitin, D3-vitamin
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Igen
Az akció időtartama: 2019.08.01 - 2019.08.31

Az ízületi betegség vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc, valamint ízületi rendellenességek, illetve a csontozat és az izomzat állapota miatt fellépő különleges táplálkozási igény kielégítésére, étrendi ellátására, például túlsúllyal küzdők, sportolók, folyamatos álló vagy nehéz fizikai munkát végzők, illetve időskorúak számára javasolt.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!