Patikánkról

A Naphegy Gyógyszertár – történelmi környezetéhez méltóan – igen távoli múltra tekinthet vissza. A gyógyszertár jogelődje volt egy 1810-ben létesített gyógyszertár, ami a Vízivárosban, a mai Kapás utcában működött. A gyógyszertárat 1818-ban – tulajdonosa kérelmére – áthelyezték a Krisztinavárosba, a Szent János térre. Majd 1894-től - az 52291/1894.B.M. számú rendelet következtében - a mai Krisztina tér 7. szám alatt üzemelt tovább. A gyógyszertár 1946-tól Segítő Mária néven volt bejegyezve és az 50-es években telepítették át jelenlegi helyére, a Mészáros utca 2. sz. alá.
A gyógyszertárat 1996-ban privatizálták, és azóta működik Naphegy Gyógyszertár néven.

A patikánkban dolgozó szakgyógyszerészek, gyógyszerészek és szakasszisztensek folyamatosan szinten tartott szakmai képzettséggel, és hivatástudattal állnak mind a krisztinavárosi lakosság, mind az átmenő forgalom következtében hozzánk betérő betegek és vásárlók rendelkezésére.
Ellátási körzetünkre jellemző, hogy a lakosság többsége idős ember. A velük való foglalkozás még több törődést, odafigyelést és türelmet igényel szakembereinktől. Munkatársaink arra törekednek, hogy az Ön kéréseit is körültekintően teljesítsék, egészségügyi problémáira hatékony megoldást találjanak, - ... hogy patikánkban bizalommal kérdezze meg gyógyszerészét!

Gyógyszertárvezető:
Lóránt Károlyné

A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.